Rotarakt klub Banja Luka Vas poziva na treću humanitarnu Rotarakt žurku

Rotarakt klub Banja Luka Vas poziva na treću humanitarnu Rotarakt žurku koja će se održati 23.5.2015. g u kafiću Dionis u ulici Bana Milosavljevića 3 u Banjoj Luci sa početkom u 21 č.

Ove godine žurka je u sklopu humanitarne akcije „Rotarakt ruksak“, a sve one koji žele da budu dio ovog događaja će zabavljati Bandoneon Square, Acoustic House, Andrea Šarac, Happy Band i gosti iznenađenja.

Ulaznica je 5 KM.

Šta je Rotarakt ruksak?

Akcija „Rotarakt ruksak“ se sprovodi u saradnji sa Rotarakt klubom Sarajevo koji je ovaj projekat prvi put realizovao 2011. godine. Ove godine smo odlučili da napravimo zajedničku akciju čiji je cilj osigurati ruksake sa pratećim školskim priborom za učenike prvih razreda osnovnih škola čime bismo pomogli socijalno ugroženim porodicama i porodicama sa područja zahvaćenim prošlogodišnjim majskim poplavama.

Želimo da na simboličan način rasteretimo roditelje, te osiguramo mališanima osmijeh na licu prvog školskog dana.

Dođite i pomozite prvačićima da uspješno započnu školsku godinu!

Rotaract žurka je jedan od načina za prikupljanje novčanih sredstava, a projekat će se nastaviti i nakon realizacije iste. Sve detalje i tok akcije možete pratiti na našoj zvaničnoj stranici http://rotaract-bl.org/ i putem Facebook fun page-a Rotaract Club Banja Luka.

Projekat su do sada podržali: Rotari klub Banja Luka, Rotari klub Banja Luka Gloria, Interakt klub Banja Luka, Inervil Banja Luka, Lanaco d.o.o., Didaco Commerce d.o.o, Carmen Line d.o.o., Gatarić d.o.o. WiBo Vaša knjižara i Perpetuum mobile.

11209484_981338421897077_2478466633712502311_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *